I am here.





Förlåt för snea bilder men ni vår vrida på huvudet lite. Här är jag nu, i sälen. Saknar min Fandango<3


My fandango

Kommer att sakna min lilla pålle. Älskar dig fandango<3





<33333

Sälen - 2013

Första året i sälen på länge. Detta året åker jag til sälen, har inte varit där på jätte länge och jag var verkligen super mega liten när vi va där senast, kanske år 2008/2009 inte en aning men iår blir det att åka igen. Så imorgon åker jag till mina kusiner och sen på lördagen åker jag till sälen. Idag ska jag vara i stallet HELA DAGEN! Så att jag kan säga hejdå till Fandango. Kommer sakna han så otroligt mycket, kommer sitta och gråta, och jag menar det. Jag kommer sitta och gråta ibland, för att jag saknar han! Min bästa vän, mitt allt. Det kommer att bli jobbigt att säga hejdå till han, vist vi ska bara vara där i en vecka men en vecka är rättså lång tid tycker jag. Ska iallafal krama han jätte mycket. och pussa såklart! så nu går jag till stallet och ska bara mysa. och ge han massa godis!! Lördag hela veckan. 
 
En sak till ska åka snowboard, livsfarligt. 
Gillar denna bilden så otroligt mycket! Älskar dig Fandango <33

Ask me!

Tänkte ftersom jätte många har lite frågestundar så tänkte jag att jag också kan ha det! =) Eftersom vissa kanske inte vet vem jag är så kan ni ju fråga vad ni vill! Så ni kanske vet lite mer om mig! =)

Think you should visit ..

Klicka på bilden för att komma till bloggen! ifall det inte kommer fam så gå in på http://hoppoony.blogg.se/index.html
Detts är min super söta,fina och snölla kusin Annie! Hon är en så goo tjej som älskar hästar och rider en häst som heter Henk! Hennes header har jag gjort och jag tycker att den är jätte fin. Hennes blogg är jätte fin och jag tycker att hon är värd att ni ska kika in hennes blogg! 

Think you should visit ..

http://linaoshandy.blogg.se/index.html
Lina är en jätte söt och snäll tjej som tycker mycket om att fota och rida. Hon har en super fin header och design som jag tycker riktigt mycket om. Hon är värd att få besöka! Kika in hennes blogg!

Sorry for bad...

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men har inte haft någon dator att blogga med. Har försökt att komma in på blogg.se appen men det går inte att logga in.. :( så får bli lite fler inlägg idag! Ska inte göra alls mycket idag, mest bara sola och vara ute. Ska hälsa på Fandango lite senare och bara mysa lite =) <3 Vet inte riktigt när jag ska dit men det bli inte jätte tidigt då jag ha saker att göra,. Kommer fler inlägg idag och så, två inlägg om jag tycker du ska besöka... och jag tänkte ha en liten frågestund, och sen ska jag skriva lite om sälen och det kanske kommer fler, det får ni se så ha ögonen öppna på bloggen =) ses.. Zzzzz
Min älskade pålle! =)

Rdiningen idag gick...

Ridningen idag gick la sådär, eller Fandango var duktig. Men vissa av hästarna blev rättså pigg och drog i galoppen och då var inte Fandango alls med på det så han fick ett litet ryck, men jag fick ju stop på han. Så ja, det gick bra, inte så roligt när hästarna bli GALNA!! Då blir bara jag stressad och vill hoppa av. Inte för att fandango skulle göra något men att hästarna dampar bara gör mig stressad. Men nästa vecka åker jag till S.Ä.L.E.N... åå resan kommer bara vara jobbig och jag kommer må illa.. :( + att jag vill vara med på hopptävlingen med Fandango ju.. =) <3 Aja jag får väll bita ihop.. 
 
 
Kommer en skillnads bild på mig och Fandango när vi hoppar, vad tycker ni ser ni någon skillnad? Kommentera!!

I ride my horse today!

Ridningen idag gick bra idag. Bara att han var väldigt seg och så, men anledningen till att jag inte vill ha spö är att efter jag ramlade av så blev jag rädd för att ha det, inte en jäkla aning varför, men bara är så. Konstigt va? Tycker jag iallafal. Annars gick det bra och så. I slutet tycket jag att det gick jätte bra, och han var rättså pigg. A iallafal när vi skulle fatta galopp. Då var vi inte sega, jaaoomen. Men ni kan få se någar bilder som underbara emma tog på oss idag, men det är la klart som fan att ni vill se! Så nu får ni bara se, jaa och njuta! =))
ses
Foto : Emma erlandsson!
 
Min underbara fandango, du är bäst! <3
 

My horse!

Ridningen idag gick verkligen toppen bra, han var jätte duktig min älskade häst! Kommer lite bilder från idag! Hoppas att ni gillar bilderna, och lämnar en kommentar! =) 

Tycker att du ska besöka...

http://erikarider.blogg.se/
 
En super söt och snäll tjej som är en duktig tjej med hästar. Hon har en super fin blogg som handlar om henne och hennes hästar och vardag. Tycker du ska besöka den och lämna en kommentar! =) Klicka på länken under bilden för att komma till hennes blogg

Haha

Jag rubriken säger allt, red ju Fandango! När jag red för Marie så var han cool lung jätte snäll och välldigt duktig men seg! Men det gör inget. Men på agge träningen så gick det så där, tror han tyckte det var JÄKLIGT roligt för han bockade/kickade 3 gånger tror jag! Vet inte riktigt, räknade inte. Hahaha. Men iallfal, när jag bara galopperade så det bra och han lyssnade men sen när vi kom till hoppningen så smidade dem pigga hästarna det till fandango så han bockade jävlingt högt, och jag flög på halsen, men han stannade. =) aa iallfal, och sen så gjorde han bara ett lite skutt, och en annan gång så hoppade jag och efter hindert så gjorde han något konstigt så jag bara flög, så ramlade av. Jag slog mig inte eller så, blev bara RIKTIGT shockad. Fick inte riktigt luft i lungornan så  bara ställde mig upp och tog armarna på hjälmen. Sedan kom luften tillbaka. Men är jätte stolt över min kille endå inte konstigt han blev så konstig efter som det var tre en stor en medel stor och en lite mindre som han alldrig hade sätt. Och sen fick poolo något litet skutt och gjorde något så han skrämmde alla andra hästarna! Men allfal, nästa gång så SKA det gå bättre. =) Fandango var duktig och jag är stolt över han, min älskade man! =) Älskar han över hela mitt hjärta! =) <3 så imorgon blir det att rida lätt dressyr. Längtar!! =) Så det gick sådär, men nästa gång tar både jag och han nya tag och vi ska fixa detta! Nu så ska jag titta lite i hööks och titta på alla fina saker! kommer kanske upp senare, ses sen! 
Min älskade Fandango <3

More comments i need!

Hur mår ni? Det vill jag vet så ni kan la kommentera ? =D Haha.. ne men jag vill iallafal har liiite fler  kommentarer! Snälla..? :') Nej men jag ska inte tvinga er, men ifall ni har en blogg och kommentear så kommer jag att göra ett inlägg om eran blogg. För alla er som har kommenterat innan har verkligen bra bloggar och fina! =) Så ifall ni vill visas på min blogg, så ska ni kommentera på något inlägg, men skriva så här " jag vill att du ska göra så jag vissas på din blogg!" ungerfär så. Ifall ni vill då, inget måste! Så kommer snart ett inlägg om min dag och vad jag ska göra idag, var med. Inlägget kan komma om kanske 1 sekund! ses!

Home..

Hemma från stallet nu, var med när andra hade tiorilektion och så. Gjorde inte jätte mycket. har inte alls mycket att  berätta, bara att det är träning imorgon och så. Ska bli roligt,längtar as mycket. så det blir inget intressant inlägg nu då jaoomen. Så ni får nöja er med att bara titta på detta gott folk. Nu ska jag sova, ja eller äta. Vara pigg för skolan imrogon, och vara taggad till träningen imorgon. Så det som ska bli spännande imrgon är att rida med det bettlösta tränset imorgon, men jag tror det går bra, jag har sätt när andra har ridit med det, måste sova nu hejdå.

:(

Bara en fråga, var har alla läsare tagir vägen? Jag har inte alls många besökare länger och får inga kommentarer? :( Hoppas iallafal att ni ska komma tilbaka. 
Men det jag skulle säga är att bloggar mer ikväll, för ska till stallet om en stund och borsta Fandango och fixa lite. sen sen! 

:(

Har haft riktigt dåligt uppdatering idag, men jag har inte riktigt tänkt på bloggen. Har bara haft det lungt och så, men imorgon blir det mer bloggande på grund att jag ska bara vara hemma. Så blir mycket mer bloggade idag, men iallfal. Idag har jag inte gjort jätte mycket, har varit lite i stallet med Fandango och så. Nu har jag fixat med eget träns och gjort det som ett bettlöstträns! NÖJD ÄR JAG! :D
Jag blev verkligen nöjd, tyckte det blev rätt bra och så. Vet att det är en jätte dålig bild men tog kortet med calles min brors dator. 

Not again..

Jag hinner inte att göra inställda inlägg, tyvärr, måste sova ses.

What do you feel?

Har du märkt att många ryttare säger att hästen måste ALLTID respektear dig? Men har inte hört att DU måste respektera den först? Inte jag iallfal, jag har bara hört att hästen måste rekpektera dig först...
Mitt allt!

Maja stop!

Haha nu får jag sluta.. jag gjorde inte några inställda inlägg IGEN vad är det med mig? är jag glömsk eller e jag? jag är väldig glömsk. ( stavning? ) så ja men nu måste jag göra intällda till imorgon annars är jag ju helt i huvudet.. Så nu kom jag hem från stallet, hälsade på älskade Fandango och gav han pussar, lite extra idag då Magika ( hans hagkompis. ) hade bitit han vid läppen, lilla killen ='( <3 Så jag gav han massa pussar och kärlek, sedan gick jag ner och tittade lite på när andra red och så. Sedan gick jag hem och nu sitter jag tittar på film med pappsen. Aa och äter pizza. gott. Så NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU måste jag verkligen göra inläggen. Så nu ska jag sitta med det en stund. =) ses sen!
Fin bild va på mig??

Tired..

Jag är verkligen jätte trött, ska med min syster och hennes kompisar på en dans sak.. Tråkigt måste jag ju säga. Men sen så går jag till min älskade vän Fandango =) <3 och mysa lite med han och titta när andra rider och lite så. Så NUmåste jag ställa in några inlägg, annars blir det inget bloggade idag. Så nu blir det att snart åka till dansen sen till stalla, roligt! Så nu ska jag ställa in inläggen, så än så länge säger vi, ses sen! =) 
En sudig bild när jag hoppar med Fandango! =) 55 ligger hindret på. =) 

Haha I forgot!

Haha förlåt för att jag glömde att ställa in inläggen, haha. Förlåt =( men glömde verkligen det.. Jo men iallafal idag red jag Fandango, det blåste jätte mycket men fandango var väldigt lung och säker, första gången då blåste idag verkligen tog i så blev han lite rädd och galopperade! Men det gick bra, ramlade inte av. Men det gick bra han var verkligen duktig och lyssnade bra på mig, men nu måste jag sova bloggar mer imorgon! hejdå! 

Haha I forgot!

Haha förlåt för att jag glömde att ställa in inläggen, haha. Förlåt =( men glömde verkligen det.. Jo men iallafal idag red jag Fandango, det blåste jätte mycket men fandango var väldigt lung och säker, första gången då blåste idag verkligen tog i så blev han lite rädd och galopperade! Men det gick bra, ramlade inte av. Men det gick bra han var verkligen duktig och lyssnade bra på mig, men nu måste jag sova bloggar mer imorgon! hejdå! 

Miss

Saknar min Fandango!  Även ifall jag träffade han igår så saknar jag han jätte mycket! Min lilla nalle-björn! =) Snart blir det att gå till stallet och rida lite senare och gosa med Fandango! Nu blir det att äta snabbt och titta på Svampbob! Ses sen

Sorry

Förlåt för att jag inte gjorde några inlägg igåt, kunde inte för det första jag var tvungen att göra var och äta sen borsta tänderna å gå och sova. Får försäka att göra inställda inlägg idag! =) Ser ni min ny header? Jag älskar det, så fin är det! Det är Emma som har gårt den, för att se hennes blogg gå in HÄR! Så igår var jag med Emma en stund, först vid 3tiden gick jag till stallet för US-möte, men det kom ingen så det blev inställt, alla kunde inte och så. Men men, så jag följde med Emma hem till henne, och vi satt vid datorn och pratade och så! Sen vid kvällen så gjorde Emma headen och sedan gick vi till Marija! =) Vi satt och kollade tv och pratade, sen var jag tvungen att gå hem. Men när jag var vid stallet med emma så myste jag med Fandango, han var så mysig min älskade kille, pussades hela tiden, hehe min nalle-björn! =)) <3 Så nu ska jag göra lite instälda inlägg som ni kan se på när jag är vid stallet, bra va? Jappsi så nu ska jag gå! ses! 

Emma

Är hos Emma och hon har fixat ny header och fixat färgen på bakrunden. Jag blev jätte nöjd och tyckte det blev super bra! =) Förlåt för att jag inte har gjort några inlägg men jag har inte tänkt så mycket på bloggen, måste gå, bloggar när jag kommer hem! =) ses

My heart.

Denna underbara häst betyder allt för mig, älskar dig fandango över hela mitt hjärta! Du får mig att verkligen le och må bra! Älskar dig, min bästa underbara vän! <3

Fandango!

Idag, har det varit en bra dag! Vid 1/2 tiden ( tror jag.) så gick jag till stallet för att träff min nalle-björn Fandango! =) Min gosiga teddy-bear! När jag kom så hälsade jag på, jag såg han då när jag gick ner till stallet. Han stog där och tittade på mig, och jag gick till han gosade lite med han och gav han en kram och lite morötter. Det tyckte han var gott! =) Så efter en lite stund gick jag in i stallet träffa det två stycken som jag pratade lite med. Sen så mockade jag Fandangos bocks. Sen efter det gav jag han en puss och var tvungen att gå hem! :( Senare vid halv 7 gick jag till stallet för att hjälpa marija med kvälls passet och det gick bra. Sen när jag skulle gå hem, såg gick jag till han och gav han massa pussar! =) och då gnäggade han min älskade Fandango! :') så söt han är! :') 
Hjärtat mitt! 

Photoshop.

Håller på att prova photoshop i en månad nu. Får se ifall det går nu då. Innan när jag skulle göra det så gick alltid något fel, antingen så var det för att jag stängde ner datorn när jag skulle fixa det. Så nu håll tummarna för mig! Så jag hoppas att det går bra nu iallfal så jag kan göra några bilder, skulle varit jätte kul istället för att fråga andra ifall dem vill fixa en header till mig, + att det är lite synd om dem när jag skriver till dem : Skulle du vilja göra en header till mig?" Det är ju synd om dem, tycker jag då. Så vi får iallfal bara hålla tummarna. Nej nu var det ett jävla tjat om photoshop. Men snart kommer det fler in lägg om, min dag och Fandango! ses snart, håll koll. För dem kanske kommer om en timme, eller 5min eller 3 sekunder. Håll koll! 
En bild Emma har tagit på mig och Smulan, för att se hennes blogg klicka HÄR! 

What do you think?

Vad tycker du? Jag har ändrat ny design oh gjort lite ändringar i den! Vad tycker ni? Jag blev nöjd iallfal, För har aldrig gjort detta förut. Första gången. Men ska försöka fixa en ny header. Så att det blir en på mig och Fandango! Ses sen! Snart kommer fler och intressant inlägg! Comment please? 

Snart så..

När jag kommer hem från stallet ska jag blogga lite om var jag har gjort. Håll koll för allt kan komma upp här vettu! 

Förlåt...

Förlåt för att jag inte kunde blogga igår, hade fullt upp med läxor. Igår red jag fandango och det gick jätte bra. I början var han lite seg men jag gav inte upp. Sen vid slutet fick jag lite mer fart på han så han gick fram. Men jag tyckte det gick bra, han var jätte duktig . Hoppade ju ich det var super kul, jag tyckte det var jätte roligt att hoppa idag. Han hoppade bra och kändes bra. Tyckte det för nästan första gången på länge jag tyckte det var roligt att hoppa. Duktiga Fandango! =) <3 Så ja ridlektionen var jätte rolig och det gick bra. På måndag blir det att rida dressyr, ska bli jätte roligt, längtar redan!! Snart ska jag kanske åka till min brors/pappas kompis och äta, men nu måte jag gå, ska spela lite bomb it 5!! 

Trött

Är jätte trött nu, vill sova.. Men först måste jag titta lite på läxan jag har och sen så ska jag äta, får se till så jag inte sommnar bara.. :( Aja får bara bitta ihop och försöka hålla mig vaken. Nu håller jag på att ladda ner photoshop, får hoppas att det fungerar nu. Annars får jag bara göra det på andra datorn. Får se hur det går nu. Håll tummarna..
 

Tårarna rinner ner från min kind..

Skolan idag var helt okej, nationela prov och det gick facktist riktigt bra. Kunde det mesta med vissa saker hade jag inte enns hört talat om?Aja iallfal dagen iskola idagt var bra, vid klockan 1 så skulle jag gå och prata med någon om skolan, kom ej ihåg vad det hette.. Haha! skulle igentligen gå på city med det gjömde jag, hehe. Så ja nu sitter jag här helt ensam och bara sitter vid datorn, snart går jag till stallet för att mysa med min älskade Fandango! =) Måste bara berätta för en sak. Om ungerfär 2 månader åker Fandango hem till gotland hos sin ägare.. Kan inte förstå.. Jag vill inte att han ska åka hem, vill att han ska vara här. Hos mig. Jag ska iallfal vara med han jätte mycket, mysa, gosa, och bara ha roligt! =) <3 Kommer sakna mitt hjärta. Han är mitt allt. Utan Fandango, ingen maja. 
 
Kommer sakna min älskade, i mina ögon är du bäst! 

Min dag idag!

Min dag idag har varit helt okej, endast att jag har haft en sån extrem huvudvärk.. :( Igår fick jag somna med huvudvärk, hatar det.. Det gör så ont. Men det hjälpte att sova iallfal! =) Skolan idag var helt ok. Roliga och inte alls jobbiga lektioner idag. Gött säger jag iallfal. Efter skolan åt jag och min morfar bjöd mig på fika, senare så gick jag till stallet passade marijas hund dejja. En jätte söt valp som är helt underbar. Sen så följde jag marija till bussen och sen så gick jag hem, om en liten liten stund går jag till stallet igen. För att se ifall jag fick ride med dem på torsdag. Kände bara att jag ville hem och bara slappa lite, ta det lugnt och så. Och så klart hälsade jag på min älskade Fandango =) Nu måste jag drar och jag hälsar er att ni ska ha det bra! =) 

Ridningen idag.

Det var inte kul att rida idag, har inte så mycket att säga bara att ALLA hästarna var konstiga idag. Mes iza som är en unghäst, hon började galoppera och skrämmde livet ur alla andra hästarna. Fandango blev rädd och började galoppera eller alla hästarna gjorde det. Men som tur så flög ingen av. Ingen skadade sig. ( tror jag. ) Fandango var rätt lugn bara att två gånger blev han rädd. första galopperad han en bit, men andra bara en liten bit. Måste sova nu ses! 
I mina ögon är du underbar.

Hur blev du intresserad av dressyr? Just dressyr?

Jo såhär ligger det till. För första gången jag började hoppa och dressyra så kände jag att Dressyr det är något jag vill komma långt med och utveklas. Men det klart jag vill komma lång och utveklas med hoppning också, men för det första så tycker jag att hoppning, det är något jag tycker inte är alls roligt, och för det mesta bara läskigt.. För det andra tycker också att jag har mycket mer lärt mig dressyr än hopping. Har inte fått reda på så mycket saker om hoppning. Har mest lärt mig om dressyr. Dressyr tycker jag är det roligaste jag vet, jag älskar det. Att bara tänkadressyr får mig att verkligen att " Åhh vad jag vill rida." Eller jag vill ju rida endå men det får mig mer taggad och så. Om ni förstår vad jag menar. Jo så varför jag just tycker så mycket om det är för att jag tycker det är så roligt, och taggar till mig. Då jag har ju lärt mig mycker mer om dressyr än hoppning. Dressyr är ju grunden, sedan kan man hoppa. Eller man kan ju hoppa det första man gör med hästen, men vad jag har lärt mig så måste man kunna dressyr innan man börja hoppa. Om ni förstå vad jag menar. 
 
 
Vad tycker ni bäst om DRESSYR eller HOPPNING? Vill verkligen se vad ni tycker om och varför. Tacksam för alla svar! 

Dagen i stallet.

Jag var ju hos emma som jag skrev i förra inlägget, och efter vi hade fotat så skulle vi en stund till stallet och se när Marija rider och så skulle jag rida med men efter det. Så först så hittade jag och Emma inte marija, Haha. Jag fattar inte, vi kollade inte klubbrummet och bara gick ner till privat stallet. Så jag fick ringa Marija och fråga var hon va! =) Haha, vi hade roligt ialfall när vi väl hittade marija! =) Hahah. Efter en stund i klubbrummet så blev Marija först sugen på falukorv, och sen smittade det av sig att jag blev falukorv sugen. Så vi åkte till torup för att köpa falukorv. Lite roliga är vi! =) Men jag hade jätte roligt iallfal med Fandango ,Dejja ( marijas hund.) , Marija och Emma! =) När jag kom till stallet så såg jag min bästa vän, Fandango! =)  Har saknat han, även ifall jag träffade han igår. Min  min älskade nallebjörn. =) Så när jag kom till stallet sa jag hej, och gav han lite hö som låg vid ett träd som blåst bort! Han tyckte det var gott. Imorgon, blir det att åka till hylte för att kolla upp handen igen. Sen ska jag till stallet för att mysa med min älskade häst och ge han massa kärlek då jag inte kunde det för att jag inte hade någon hjälm. Nu ska jag bara sitta vid datorn och inte göra så mycket. Ses sen! =) 
Min älskade vän! =) ❤

Hos Emma

Är hos Emma nu o snart ska vi ut och fotografera lite, eller jag ska fotografera Emma. Ska bli roligt =) Senare ska Emma visa nig hur man gör en header på photoshop och sen hem till mig. Ska kanske ladda ner det på datorn då och så. Senare på blir det stallet och träffa Fandango och rida såklart! =) Ses sen! 

Fandango

Jag älskar dig min bästa vän! Du är bäst, älskar dig över hela mitt hjärta! DU är BÄST FANDANGO! <33

Hungrig

Åh nu ska jag äta det jag och kajsa åt igår, fy vad gott det var. Godaste maten på läääänge!! Älskar mammas kykling gryta! =)
Bjuder på en sommar bild jag tog med min  kamera =))

Dressyr

Godmorgon! =) Kl är runt halv tio och vid elva eller halv elva ska jag rida Fandango! Blir att bara rida dressyr idag, ska bli jätte roligt. Älskar dressyr! Mamma ska nog ta kort med min kamera så ni kan få se hur det gick idag. Så efter ridningen så ska jag mocka och fixa lite. Sen blir det att åka hem och så ska ni få se bilderna! =) Hoppas att bilderna blir bra, då min kamera är verkligen inte bra! :/ Måste ha bilxt i ridhus, men utomhus så tar den jätte fina, men det är så hårt i padocken ( stavning? ) och vet inte om det är så bra att rida där, kan ju skritta men trava är inte så bra. Är halt, och är mycket is. Så nu ska jag äta lite fixa mig till ridningen! Ses sen! =) 

Ett gott skratt med Kajsa

Jag har haft en bra dag idag, först var jag i skolan och då gjorde jag inte jätte mycket. Men efter skolan skulle jag och Kajsa vara hemma hos mig och hon ska vara här till kl 10/11. Vi har gjort jätte roliga saker och snacka om att vi har skrattat? Haha tror jag aldrig har skrattat så mycket, riktigt roligt har vi haft. Men vår humor du vet, vi skrattar åt allt och ingeting =) Har inte varit i stallet idag men imorgon blir det att rida Fandango lite lätt och bara ha det roligt! =) Längtar!! =') Men blir nog några inlägg lite senare, vi ska snart äta mammas goda kyckling gryta, gott!! Ses snart kompisar, hoppas att ni gillar min blogg och följer den!=) 
Älskade Fandango! =))

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott, jag iallfal har gjort det och nu ska jag gå till skolan! Ses! =)

Förlåt.. :(

Förlåt vänner för att jag inte har kunnat blogga, men jag har verkligen inte haft tif, har haft massa läxor och red ju idag, och det gick jätte bra. Fandango var duktig och lyssnade jätte bra. Han gick rätt fint när jag väl fick fram han och när han sökte sig ner. Fantastiska ponny! =) Han var verkligen jätte duktig. Lyssnade bra på mina singnaler och gjorde det han skulle göra. Men jag är verkligen ledsen för att jag inte har haft tid att blogga, men jag LOVAR  att jag ska blogga mycket mer imorgon och så, tittade Översikt och den stog på 0 :( Så ja jag hoppas att mina underbara läsare ska komma tillbaka då jag fick riktigt många läsare! Tack =) Ses!! 

Hemma från stallet.

Plugget gick bra och nu är jag nästan klar med allt. Blir la att sätta sig en liten stund och verkligen kunna det, eftersom jag inte kommer ihåg så mycket så får jag nog göra det snart. Så jag inte glömmer det. Men iallafal, när jag kom till stallet träffade jag först Marija min syster så gav jag henne en bamsekram. Världens bästa marija! =)) <3 Älskar dig Marija!  Sedan träffade jag min bästa vän Fandango, gav han en puss och en bamsekram. Mysiga, älskade häst!! =') <3 Älskar dig Fandango! <3 Efter som han skulle ner på lektion så kunde jag inte stå och mysa lite. Men får gör det imorgon då jag ska rida han! Lääängtar! =)) Ska bli så jäkla kul, kan inte timmarna gå liiiiite snabbare? Så shemat för imogon blir ju först skolan, sen så blir det plugga engelska. Och sen till stallet å rida. Men jag måste verkligen gå nu, ses! =)

Syster

I MISS you❤ ❤ ❤ Saknar henne för vi har inte träffats på länge! Så jag vill träffa henne NU!! =))

My best friend

I mina ögon är du vackrast i världen! =)
❤ I love u 

Läxor...

Jag har MASSA läxor att göra, har prov imorgon och har bara övat en gång, bra maja.. Men aja, jag får plugga mycket, så får mest vara hemma och plugga. Sedan ska jag hälsa på Fandango! =)) Så blir inte så många inlägg idag på grund av att jag har mycket läxor, och jag måste gå till Fandango en stund. Så det får bli lite exta inlägg imorgon! Åhh vad jag längtar tills imorgon, ska rida Fandango!! =D Ska bli så jädra kul, har saknat att rida jätte mycket.. :( Men äntligen så får jag börja rida igen! =D Det blir att hoppa för Ylva, ylva är jätte duktig och är super snäll. Kommer sakna henne när hon åker.. :( Saknar Fandango jätte mycket även ifall jag träffade han igår, älskade Fandango! Du är min bästa vän! <3 
 
 

Helgen

I helgen ska jag bara rida dressyr, tycker att hoppning inte är så värst roligt. ( tycker jag.)  Men dressyr är ju det man ska kunna först, sedan hoppning. Det var det jag lärde mig av min gammla ridlärare. Aja iallfal, jag ska rida dressyr, så det kommer nog upp några bilder när jag rider. Ska be mamma fotografera lite i padocken och i ridhuset. Får se hur det går! =) På torsdag ska jag hoppa med Fandango, ska bli väldigt roligt, har ju inte ridit på ungerfär mer en 1månad. För har ju brutit handleden. Så ska bli jätte kul att rida!! =) Red Fandango lite i måndes, och han var hur lugn och go som helst! Underbara häst! Min bästa vän! =) 
Puss =)
 
 

Ny header, någon som vet hur man laddar ner photoshop?

Ser ni att jag har skaffat en ny header som jag hade på min gamla blogg. Älskar den, jag tycker den är jätte fin och det är min kompis som har gjort den. Hon är jätte duktig på att göra headers, men snart ska jag ladda ner photoshop och göra en egen! Ses kompisar! =)

Videos!

http://www.youtube.com/watch?v=3Zc9i-tpZRg
 
Hehe en liten video på mig och Fandango för rätt länge sen! Ses!  =)
Man måste kopiera, för att blogg.se ville inte det jag ville! 

Presentation om Maja

Hejsan, jag heter Maja och är född den 27 juni 2000. Min fritid är att rida och att vara med djur. Jag rider en häst som heter Fandango och är född 2001 den 7 juli. Han är en valack och hans ras är norsk fjord häst. Han är min sköt häst han är jag med ungerfär varje dag. Jag är glad tjej som gillar att hitta på roliga saker och att vara med djur. Här hemma bor jag med min familj so består av mamma, pappa, min syster matilda och min bror calle. Vi har två hundar, en 9 årig pojke som heter zorro och hans ras är en drever. alltså en jack-hund. Men jag har en till, en liten liten hundvalp som bara är 5månader gammal, ( tror jag?) hennes ras är småland-drever. En mycket söt sådan. Min sköt häst heter Fandango och är en super go häst som är mega snäll. Super underbar. Hoppas att ni kommer följa min utvekling med min sköt häst Fandango! =) Ses! 
Detta är då jag, Maja!
Detta är Fandango =)
 
Kan komma några bilder på mina hundar oxå, men dem vill inte komma upp, ses!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.