MY DAY!

Kom nyss hem från skolan, är jätte trött. Så snart lägger jag mig i soffan för att vila och sedan väntar jag på en härlig dag! Ska snart äta mina älskade nudlar!! Jag älskar nudlar, det är världens godaste mat! Men ni har väl inte glömt blogg tävlingen jag har? Ne men vad väntar du på gå in HÄR! Se reglerna för att vara med och gör det som det står! Det kanske blir du som vinner det!! Vem vet..?? 

Photos!

Hopp hopp =)
Här hoppar han rikitgt fint tycker jag!! 
jag älskar dig Fandango =))
Haha roligt jag sitter...
<3
 
De här fotorna tog vi för föra helgen, tycker dem blev bra och jag älskar denna bilden här uppe! Den är fin tycker jag =) Kan berätta om min dag idag iallfal så ni kan veta lite. Skolan var helt okej gjorde inte så värst mycket men men. Sen GICK jag hem i regn utan regn jacka.. Så ja man kan säga att jag blev blöt. Så när jag kom hem åt jag och sen somnade jag i soffan.. och så vaknade jag med jätte ont i magen gick till stallet endå men sen så fick jag gå hem för att jag hade så ont i magen, men nu mår jag toppen och ska gå till stallet nu! Ska rida Magika ( tror jag för det stog det på lappen! ) Men så ja, jag hoppas att det går bra.   Vet inte precis vad vi ska göra men det jag vet är att det är dressyr! Men nu måste jag gå. Ses sen! 
 
Kram Maja

Competition! Win a headband!

För att vara med måste du göra detta : 
 
1. Lämna en kommentar här på detta inlägget, skriv vilken färg på lädret det ska vara ( brunt eller svart. ) + skriv vilken storlek du ska ha! OBS!! Finns endast i Full och Ponny!
 
2. Kopiera denna bilden och lägg ut den på din fb sida eller på din blogg, länka där du har lagt ut bilden så jag kan se ifall du har gjort det!
 
3.  Tävlingen avslutas den 13 JUNI! 
 
Lycka till!!! Hälsningar Dressyrpony!

New!

Min nya header! Tycker ni? Blev den bra? Jag tycker inte att den blev så bra! Men den får duga!

Ibland har inte jag riktigt tid..

...att blogga.. Igår hade jag rätt mycket att göra åt och tittade tv, sommnade och sedan gick jag till stallet! Sen kom jag hem på kvällen och pappa tittade tv och calles dator hade inte internätet i sig! Så ja det är därför jag inte bloggade igår! Men idag ska jag!! Snart ska jag äte och fixa ny header.. IGEN! Men det är för att jag gillar att göra det.. jätte mycket! men hade önskat att jag hade bättre program, anväder ju ett på internätet! Men det funkar för mig! Snart ska jag rida älskade Nisse! =) Ska hoppa för underbara Tesse!! Har saknat henne ( vår gammla ridlärare. ) och jag är jätte glad att vi ska hoppräna för henne!! Har längtat på detta hur länge som hälst! Så jag ska snart ner till stallet kanske fixa Nisse och göra igordning honom! =) Längtar!! och för det andra så längtar jag till imorgon!! Ska till molly och hon sak ha en film kväll!! Vissa i klassen ska också vara där o så, ska titta på skräck film och bara ha kul!! Fy fasiken var det ska bli kul!! Ses sem kompisar, hoppas att mina besökare ska komma tillbaka! Hoppas verkligen det. Men vi ses sen! skriver fler inlägg sen! Lovar!! 

Im sorry for this!

Är jätte ledsen för detta... har inte bloggat på hela 3 dagar och det är för att jag har inte haft tid med att sitta vid datorn. Igår så gjorde en video om dagen men.. min bror dator hade inget internär och då måste jag hitta bredbandet ( stavning?) men jag hittar den aldrig. Börjar tro att min bror har slarvat bort den eller så är den bara borta! Så ja, vet inte rikitgt hur det kommer gå med video bloggarna men ni får nöja er med lite text. sen blec jag lite halvt arg på en sak som har gjort mig så arg, så arg.. Tror jag inte har varit så arg någonsin i mitt liv.. så ja dagen har varit ok och jag har inte gjort så mycket.. måste iallfal gå nu och ni får nöja er med detta. Har inte så mycket att skriva, men kan i veckan sriva om vadjag har gjort de dagarna jag har inte bloggat, men lovar att jag ska ta tag i bloggen igen!! Lovar er!! I helgen börjar tävlingen och när jag är hos molly och de andra ska jag göra video inlägg och så. blogg tävlingen börjar då så håll koll!! Ses! 
 
Kram
Maja
min bästa vän! älskar dig fandango! jag älskar dig i all evighet!

Hello friends! =)

Lite om allt o lite till =)


Good day!

Titta ut i det vackra vädret?! Det är så jäkla fint väder, finaste vädret på länge!! Ridningen idag gick sådär, han var seg och jag tycker att han inte lyssnade på mig! kan ju vara att han hade en dålig dag eller bara var trött! Och för det första så var ju inte jag det piggaste heller :( Jag var jäkligt trött på saker och ting. Såklart så börjar ju allt på en dag! För det andra så fick vi ha morgon passet som vi igentligen inte skulle! Sen för det tredje så.. vet jag inte! Haha.. Det var nog bara att jag var trött och han med! Men vädret är fint o jag har världens underbaraste häst! Så varför klaga?! Men varför sitter jag här inne och ni med?! Ut med er och lek och har skojj!! =)) 

My love!

Älskar dig underbara häst! Du är mitt allt! <3 <3 <3 <3 

New, my day!

 Ser ni? jag har gjort en EGEN ny header. Tänkte bara prova och ser om det går, men varje gång om o om igen så blir den för liten eller förstor! Så nu funkade o jag blev riktigt nöjd! blev både nöjd med headen o att jag kunde sätta in den! Tyckte att den passade bra! Ifall du vill ha en header av mig så är det bara att säga till, kontakta mig här på bloggen så fixar jag headen på noll tid! Men iallfal idag var jag med molly och vi har haft jätte roligt! ( besök hennes blogg här!!! ) men iallfal vi har haft jätte roligt och sånt! Kom hem för en stund sen och ni sitter jag här! Bloggar som jag lovade er att jag skulle göra! Snart blir det att äta super duper mega snabbt och sen ner och mysa med mitt hjärtegull Fandango! =) Fredags mys!! =) Min älskade Fandango, du är bäst Fandango! =) 
Min nya header! Kommentera!?!?!

Im going to have a....

Kommer lite längre framåt att ha en tävling som man kan vinna ett......?


Sorry...

Förlåt mig för så dåligt bloggandet, men har verkligen inte haft tid. Var ju några dagar sedan jag bloggade och video bloggen om mitt häst liv blev icke bra och jag sa inget.. Så ja kommer väl inte ha riktigt tid med bloggen. Huvudet värker och ögonen riner... :( Så ja vet inte ifall jag håller på att bli sjuk. Men får väl försöka att göra Video bloggen idag. My horse life! Så håll koll.. 
 
Kram maja
inte min arm, bara så ni vet

My horse life!

Kolla och vet hur allt började! Kram


Oh no..

Imorgon ska jag rida.. och det är HOPPNING!! Vill icke hoppa imorgon och jag ska hoppa med Magika då och jag förvånar mig inte ifall hon skulle slänga av mig... Hon är väldigt pigg i hoppningen, har ridit henne innan och jag skulle bara hoppa 30cm och jag kunde inte hålla henne traven, hon bara drog och jag kunde inte hålla i henne så hon fattade galopp bara en meter ifrån hindret ( gissade ) Aja jag får tänka att jag får vell bara lugna ner henne! Annars kanske jag ligger i backen. Men jag tror att det inte händer, eller jag hoppas att det inte händer! Idag kommer jag inte ha tid att berätta om mitt häst liv, vet inte enns ifall jag kan imorgon, men jag lovar att jag ska skriva om det någon gång, Det lovar jag. Men jag har lovat nu att jag skulle göra det idag men jag hinner verkligen inte. Jag ska snart äta och gå och lägga mig, är jätte trött och jag måste sova snart.. Jag måste ju nästan göra det en hel dag att skriva om mitt häst liv. Det tar ju lång tid så någon dag måste jag hinna det. Nu måste jag gå och snart sova, har inget annat för mig så att sova går vell bra antar jag. Träffade mitt hjärtegull idag fandango( nisse ) och han var jätte mysig! Älskar dig Fandango! 
Kram Maja

 

Haha...

Vet inte vad det är som har hänt med det andra videona. Men aja. Ni får nöja er med ett videoinlägg! Ses och gonatt.

Look att smuliz

Lilla söta smulan <3


Im so so..

Åhh så seriös jag är....


My first videoblog

Haha.. piiinsamt..


My day today.

Dagen började med att jag sov länge, fick verkligen sova ut och att bli pigg. Mamma fick till och med komma och säga till mig " Maja? Du får gå upp nu, du har sovit jätte länge." och det är verkligen inte maja, jag brukar ofta vara morgon pigg. Men iår så har jag inte varit en sömntuta. Haha, men iallfal. Åt frukost och tittade tv, lite senare på dagen åkte jag till Emma och var där en stund. Sen åkte vi till stalllet och jag skulle fota Marija och Emma. Så jag gick ner till privat stallet med Marija. Så båda tjejerna var färdiga med sina hästar gick jag också ner med dem. Kameran var med och Dejja ( marijas hund.) Det gick jätte bra för båda två tycker jag. Marijas häst har jätte fina steg och dem är verkligen jätte fina. Och bilderna blev jätte fina!! Emma och Magika var och duktiga. Magika och lugn och galoppen gick toppen hon galopperade lugnt och Emma var jätte duktig. Marijas häst Chix, dem galpperade också såklart och eftersom marijas häst är jätte pigg så vill hon hälst inte stanna ( har själv ridit henne och hon är jätte stark!!! ) men galoppen gick jätte bra och dem var jätte duktiga! sen så gjorde vi inte jätte mycket vi  åkte hem men jag gick med marija hem till henne och vid tio åkte vi hem här till rydö! Jag ska snart sova för att gå upp tidigt imorgon! Kan tyvärr inte göra inlägget om mitt häst liv... ledsen. Men imorgon! Kommer några riktigt gamla bilder på mig och allt möjligt!
jaa och kanske en ny
 

 
 
 
 
 

Marija =)

Är hos marija just nu ska kan inte riktigt blogga, vi ska ta bussen till rydö för hon ska dit och jag bor där. Så när jag kommer hem så kommer jag att blogga många fler inlägg om dagen idag, när jag fotoade Marija och Emma. Sen kommer det om början på mitt häst liv och så! ses sen gott folk!

Photoshop here I come!

Snart ska jag till Emma en stund och fixa photoshop och lite sånt. ska bli roligt. I kväll blir det lite mer inlägg och ett långt inlägg om min häst tid. Som jag tror kommer bli bra och så. Vet inte ennu, men jag hoppas att det kommer bli bra. Så ja ikväll blir det mer inlägg och så. Så håll ögonen öppna. Dem kan kan komma var som hälst, när som hälst. 
Times..

Sometimes I forgot!

Ibland så har jag inte riktigt tid med bloggen.. Och jag är så ledsen att jag verkligen inte har bloggat på hela två dagar. Men jag lovar att jag ska blogga mycket mer i helgen. Jag ska ta tag i bloggen och att människor tycker om min blogg, kommentera ( men ni är riktigt duktiga att kommentera så det ska jag verkligen inte säga att ni ska göra det mer för ni är rikitgt duktiga på det. ) och läser min blogg. Att jag får lite fler besökare så att jag tycker om att blogga igen. Så ja, nu måste jag ta tag i bloggen och verkligen inte ger upp med den. Ska försöka att göra intressanta inlägg. Några som är lite längre och som är läs intressant. Så ja, jag lever och jag kommer att ta tag i denna bloggen nu. Jag ska inte ge upp. I promise.
Don't give up, do what you want to do. And make it, so that it happens.
 

I cant wait!!

Hallojsan kvinnor och pojkar, ne nu ska jag vara seriös. Kan inte vänta!! Kan inte riktigt säga vad det är för det måste vara 120% säkert först innan jag av säger var det är, men kan verkligen inte vänta!! Blir inget mer måste sova. Ses!

My teddy-bear

My love, is you my teddy-bear <3

Im so so sorry for this! :(

Jag är så ledsen för det dåligt bloggandet.. Men jag verkligen inte haft tid, har varit i stallet hela dagarna från kl 3/4 till kl 8/9 på kvällen, så hinner inte riktigt med alltihopa. Men ni fär bli nöjda med att det kommer många inlägg imorgon och kanske, kanske blir ett till inlägg! Så jag ni får ju hålla koll. Ja ennu en gång igen så säger jag förlåt.. Men iallfal, nu ska jag inte vara ledsen så jag kan berätta lite om min dag! Idag har jag varit i stallet, varit med Dejja och Marija, gosat med mitt hjärtegull Fandango och har lekt med Marija, Dejja och Smulan. Snacka om att vi har busat jag och marija och hundarna!! Vi har lekt med dem i rid huset och dem har fått springa av sig och hoppa lite hinder. Dem tyckte det var jätte roligt ochsmulan hoppade hela 6+cm!! Riktigt riktigt mycker för att vara en hund, eller hur? Dejja var oxå jätte duktig! Men men båda två var grymt duktiga och dem hoppade jätte fint!! Dem bara flög som på svävande moln!! söta är dem båda två. Innan det så passade jag Dejja lite och så, och kramade och pussade min älskade Fandango, han var så go nallebjörnen! Idag har det variit en fin, och bra dag. Jag har haft roligt med min nalle björn Fandango och underbara vänner och hundar. Nu ska jag sova och äta och vänta på nästa dag! 
 
Kram maja!

Ask me? Answers.

Är Fandango din häst? Nej han står på en ridskola och där är jag sköthäst på han. 
 
Vad har du för favo färg? Tror det får bli röd och marinblå.
 
När föddes Fandango? Fandango föddes den 7 juli 2001
 
Varför startade du en blogg? vet facktist inte varför, för skojs skull.
 
Vad är ditt andra intresse? Inget tror jag, eller kanske att åka bräda men som sakt vet inte
 
Gillar du någon? Om det menars som kärlek så nej.
 
Din favo artist? Bob marley
 
hur länge har du ridit? Cirka 2 år tror jag.
 
hur länge har du ridit fandango?  har ridit han ungerfär 1 år och 5/6 månader. 
 
vill du att din blogg ska bli lika stor som nellie bs blogg? kram annie. Nej det vill jag inte. 
 
Hur länge har du ridit din fina fjording och hur gammal är han? I ett år och 5/6 månader. 
 
Hur gammal är du? 13 år i juni. 
 
favo dag? måndag tror jag. 
 
vdg? inget.. haha
 
favo mat? nudlar.
 

Do you want ...???

Vill du ha en header, eller vill ha en ny eller så. Ifall du vill så gör jag header till andra ibland. Vill du ha en header av mig? Kontakta mig här på bloggen. En bild jag kan vissa er hur en header kan se ut som jag gör. 

Sleep time

Nu ska maja sova och nu säger jag godnatt. godnatt till alla där ute. Sov så gott och ni får ha det så bra.
Kram maja


Photos.









O.b.s ni måste vrida på huvudet.
Kram maja

Sorry...

Förlåt för inget bloggande men jag har inte haft mobilen så mycket o ikke haft något internät. Så nu får det bli ett litet inlägg nu, så ja det har gått bra att åka bräda, har ramlat några ex antal gånger. Men jag mår bra, det går verkligen bra nu. Saknar mitt lilla hjärtegull Fandango! Saknar han så sjukt mycket så det är inte sant, mitt allt. men på lördag träffar jag han och tårarna kommer spruta av glädje. Kommer att krama han,så jäkla mycket.

imorgin ifall jag jar intärnet så kommer jag att svara på frågorna.
komme några bilder från igår.